I sann mormorsanda...
...publicerar jag ett recept som jag nyss prövade - Philadelphia smoked salmon tagliatelle.
400 g tagliatelle
120 g Philadelphia Gräslök
125 g rökt lax ("smoked salmon", men jag trodde det hette gravad lax, den "slibbiga", tunna varianten?)
¼ citronjuice
100 ml mjölk
salt och peppar
_____________________________
Koka pastan, skär laxen i små bitar.
Låt pastan svalna. Koka mjölk, philadelphia och citronjuicen i den fortfarnade varma pannan, rör om så att det smälter.
Häll i pastan och blanda.
Blanda slutligen ner laxen och salta och peppra efter tycke.
Fanken, det här ser inte så apptitretande ut, men det var gott!
Hahaha, jag gillar när du delar med dig av recept i sann mormorsanda! Det låter gott så jag ska prova det så snart jag har lyckats stencilera av receptet;) Kanske nåt för nästa bjudning med gänget?!!
Kram