Sömnig söndag

Inatt hade jag Tuva hos mig. Det blev en del bus, bad, lek och sagoläsning innan hon somnade. Det tar verkligen på krafterna att vara lekmoster, idag sov jag säkert två timmar på eftermiddagen! Är imponerad av Maria och Niclas, var får de sin energi ifrån?! 
   Bakade scones idag med Erik i ett försök att uppnå det goda brödet på Rånäs. Visst blev det gott, men långt ifrån Rånässtandarden. I brist på nya bilder kommer några fler från Rånäs igår.

 


  

En natt på slottet

Nedräkningen till avfärden till Leeds har börjat! 16 september är det jag som sätter mig på ett flyg med en resväska av modell större och ger mig ut i det okända. Läskigt värre! Fram till dess tänker jag hinna med så mycket roligt som möjligt!
   Igår åkte jag och Erik till Rånäs slott och hade det sjukt bra. Massage, afternoon tea (deras nybakade scones var det absolut godaste jag ätit någonsin!), fyra rätters middag, bad i jacuzzi under bar himmel och det faktum att vi bodde på ett slott gjorde det till en fantastisk upplevelse! Kan absolut tänka mig att göra det till en tradition varje år!
   Ska strax göra mig iordning för natten. Passar Tuva idag och hon sover redan sött. Jag har världens finaste
systerdotter ♥ Har även världens schysstaste lillasyster som gjort en snygg bloggdesign till mig! :-)




Välkommen till min nya blogg!

.

RSS 2.0